RX Liima Loxeal UV 30-20 Keskiviskositeetti, 50 ml

Tuotetunnus (SKU): RX Liima Loxeal UV 30-20 50 ml Osasto:

– Loxeal-liima – UV 30-20
– Keskiviskositeetti
– Suunniteltu lasin liimaamiseen lasiin, lasiin metalliin, lasiin muihin materiaaleihin luoden ohuita ja läpinäkyviä liitoksia
– Jotta liitos voisi polymeroitua, liitoksen pinta on altistettava UV-säteille käyttämällä säteilijää (UV-lamppua) tai auringonvaloa.
– Liimojen kovettumisnopeus riippuu UV-valon voimakkuudesta ja aallonpituudesta.
– Kapasiteetti 50 mm
– Väri: väritön
– Suurin täyttörako: 0,03-1,5 mm
– Vetolujuus DIN 53288: 10-14 N / mm2.

UV-kovettuville liima-aineille on tunnusomaista: korkea lujuus, kyky täyttää aukkoja, erittäin lyhyet kovettumisajat (muutaman sekunnin manuaalisen lujuuden saavuttamiseksi), erittäin hyvä väliaineen kestävyys, helppo annostella myös automaattisissa levitysjärjestelmissä.

UV-liimoja käytetään aina, kun vaaditaan ohutta ja ”puhdasta” saumaa, lyhyttä kovettumisaikaa ja korkeaa metallin, lasin ja muovin välisen liitoksen lujuutta, kunhan liitospinta voi altistua UV-säteilylle (yksi liimatuista alustoista on läpinäkyvä). Tuote kestää kaasua, ilmaa, vettä, öljyjä, alkaleja ja monia muita kemikaaleja sekä iskuja ja tärinää. Se säilyttää ominaisuutensa laajalla käyttölämpötila-alueella.

Kemiallinen tyyppi: metakryyliesteri Väri: väritön, läpinäkyvä Viskositeetti: 2200 – 2900 [mPa.s] 25oC:ssa. Käyttölämpötila-alue: -55 + 120C